MDG servis › engMeasuring Instruments

Measuring Instruments

Poutak default.png nenalezen

About Givi Misure

For over 30 years GIVI MISURE has been designing and producing, in the Nova Milanese production site, high-performance optical scales, rotary encoders, digital readouts, position controllers and magnetic systems, exporting them worldwide. Constant investment in research and development allows GIVI MISURE to offer high-quality products at particularly favorable prices.

MDG Service is providing not only sales of these devices set out with certificates as EN 55011,
EN 50082 - 1 and ISO 9001 and CE, but also the assemblage and full service in Czech Republic and Slovakia.

For further information please visit www.givimisure.it

Michal Lahoda, Kladno

Dobrý den přeji,
před několika dny jsem si od Vás objednal černící sadu Blackbull. Ještě týž den po obdržení zásilky jsem neodolal a sadu vyzkoušel. Výsledný efekt předčil veškerá má očekávání, neboť kvalita a stálost černění jsou naprosto perfektní.
Z mé strany je maximální spokojenost a rozhodně Vás a uvedený výrobek doporučuji.

Načerněné součástky jsou komponenty právě renovovaného karburátoru značky Zenith 30T k historickému automobilu Tatra 57A z roku 1937.