MDG servis › czeDigitální odměřování

Digitální odměřování

Číslicové indikace polohyČíslicové indikace polohyMagnetické snímače polohyMagnetické snímače polohyOptoelektronické a inkrementální snímačeOptoelektronické a inkrementální snímače

AKČNÍ SADY ODMĚŘOVÁNÍ PRO SOUSTRUHY A FRÉZKY OBSAHUJÍCÍ:

• ZOBRAZOVACÍ IDIKACE VISION 700, nebo VISION 900 1-4 osá
  • RAMENA K INDIKACI
  • LINEÁRNÍ PRAVÍTKA ISA, nebo SCR S ROZLIŠENÍM 10 µm
  • KRYTOVÁNÍ Z NEREZU NA VŠECHNA PRAVÍTKA

NA ZÁKLADĚ VAŠÍ PÍSEMNÉ POPTÁVKY VÁM RÁDI VYPRACUJEME CENOVOU NABÍDKU!

Odměřování může být instalováno i v oborech, jako například  v lékařství na přístrojích CT, na bruskách, v potravinářství aj.

Více informací v přílohách

Sídlo firmy Givi Misure a její výrobní haly v Miláně

V souvislosti se servisem německých obráběcích strojů MAHO vznikla poptávka na modernizaci některých strojů, proto firma MDG servis uzavřela smlouvu s italskou firmou GIVI MISURE S.r.l., která je uznávaným výrobcem optoelektronických inkrementálních snímačů polohy a číslicových indikací.

V současné době zajištuje firma MDG servis nejen prodej těchto prvků, vybavených certifikáty
EN 55011, EN 50082 - 1 a ISO 9001 a CE, ale také jejich montáž a zabezpečuje kompletní servis v ČR i na Slovensku.

Na všechny výrobky firmy GIVI MISURE poskytujeme záruku na výrobní vady 24 měsíců od data dodání Vaší firmě nebo montáže naší firmou.

Michal Soukal, Králův Dvůr

Výsledek černění mně velice překvapil, určitě si sadu objednám znovu. Děkuji Soukal